Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDAJ výnimočného 3,5 izbového bytu, Bazová ul., Bratislava

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Hľadáte výnimočný byt v centre Bratislavy do ktorého si stačí doniesť osobné veci?  

Realitná kancelária UPgreat Vám predstavuje dizajnový 3,5-izbový byt, ktorý sa nachádza v centre Bratislavy na Bazovej ulici.

Výnimočnosť bytu, ktorý je vhodný pre rodinu s deťmi, ale aj jednotlivca či pár, spočíva nielen v jeho funkčnosti, ale najmä v jeho modernom, nadčasovom dizajne. Interiér bytu bol navrhnutý architektmi z renomovanej kancelárie COMPASS Architekti, ktorí v ňom skombinovali industriálny štýl, teplé materiály a príjemné pastelové farby. Vysoké stropy, klasická drevená podlaha v izbách, liaty betón na strope ale aj podlahe v kuchyni a obývačke a nábytok vyrobený na mieru, kladú dôraz na kvalitu použitých materiálov, ale aj na to, aby byt pôsobil vzdušne, presvetlene, kompaktne, elegantne a zároveň prakticky. Všetko je zariadené a zladené do posledného detailu, čo určite ulahodí nejednému oku.

Byt s rozlohou  87 m2 sa nachádza na 2. poschodí bez výťahu a pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou, menšej izby, ktorá slúži ako šatník, pracovňa či izba pre občasné návštevy, obývačky s jedálňou, spálne s walk in šatníkom, veľkej detskej izby so vstavanými skriňami a kúpeľne s toaletou, vaňou a sprchovým kútom. Byt sa predáva zariadený, vrátane kompletne vybavenej kuchyne s elektrospotrebičmi, okrem manželskej postele. V byte je plynový kotol a klimatizácia. K bytu tiež prislúcha veľká murovaná pivnica v suteréne bytového domu o výmere 10 m2. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou pred 5 rokmi a je pripravený na okamžité nasťahovanie.

Parkovanie pre jedno auto je zabezpečené vo vnútrobloku (ide o prenajaté státie s možnosťou pokračovania v nájme). Ďalšie verejné parkovacie státia sú hneď pred bytovým domom. 

Veľkou výhodou tohto výnimočného bytu je jeho lokalita. Napriek tomu, že byt sa nachádza v centre mesta, je veľmi tichý. Historické centrum mesta je iba na skok, blízko je aj nákupné centrum Central a Nivy, detské ihrisko, reštaurácie, kaviarne, autobusová a električková zastávka, nehovoriac o Medickej záhrade a Kukoreliho parku, ktoré sú ako stvorené na prechádzky a oddych. Tento bytík si skutočne zamilujete a od prvého okamihu sa v ňom budete cítiť ako doma. 

V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia realitnej kancelárie UPgreat, príprava zmluvnej dokumentácie advokátom, poplatok za osvedčenie podpisu predávajúcich na kúpnych zmluvách, správne poplatky spojené s podaním návrhu na vklad na kataster, sprostredkovanie hypotekárneho úveru, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri prepise energií na nového majiteľa.

Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať!

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
87 m2
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
3
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2019
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
2
Celková plocha:
87 m2
Inžinierske siete:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Hypotekárna kalkulačka

415 000 €
Ulica: Bazová
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Radi Vám poradíme

K spracúvaniu osobných údajov dochádza za účelom vybavenia Vašej žiadosti. Bližšie informácie sú dostupné TU.